en kvinna utan man är som en fisk utan cykel.

Goddag! Ursäkta dålig uppdatering -.-
-
Nyheter: Jag har satt upp min fotoutställning och den har varit där en vecka sisådär, en vecka kvar! Den står på Lunds Stadsbibliotek :3 Och - jag har dreads! Bara plast, men ändå. Och jättedålig bild.
-

RÖTT!

Snart så! Snart så har jag blivit av med min 7 cm långa hårfärgsutväxt! Snart ..
-
Den här bilden är 1: En bra bild på mig 2: En bra bild på min bästa hårfärg!
Tagen i april förra året av Amanda.
-

nu dansar vi

Idag vill jag inte skriva något. Men jag kände att den uppdatering vore på sin plats, so here you go, foto från tredje augusti 2008.
-

nu dansar vi

Idag vill jag inte skriva något. Men jag kände att den uppdatering vore på sin plats, so here you go, foto från tredje augusti 2008.
-

Kom ljus, kom värme

Hejhejhej!
Det var ett litet tag sedan. Jag lider för tillfället av lite panik, det är så att jag - som vanligt - råkat få alldeles för mycket att göra. Nästnästa vecka (v 7) så börjar min fotoutställning på stadsbiblioteket, och att ha skrivit ut foton då kanske är en liten fördel. Har jag skrivit ut foton? Neeej. Är jag ens i närheten av att göra det? Neeej. Eller, egentligen, jag ska ju inte skriva ut dem själv, men jag har inte lämnat in dem i någon fotoaffär heller. Och har jag ens bestämt vilka bilder som ska vara med? Neeej. Ojsan.
Här kommer iallafall två bilder från Malin K:s tjejkväll .. förrförra helgen. Oj, vad längesen det blev. Tiden springer snabbtsnabbtsnabbt och jag hinner inte med.
-
Bild 1: Tyra tycker om grädde!
Bild 2: (Ma-)Nils inleder projekt Bada i andras badkar.
-